woensdag, 29. januari 2014

Taiji Bailong Ball Vereniging Nederland

“Het logo verbeeldt een kleine choreografie van een solo-vorm en tegelijkertijd het samenspel met vier personen aan het net”, aldus de ontwerper Carla Meijer… spandoekkl600

Op woensdag 21 augustus jl. is in Middelburg de Nederlandse Taiji Bailong Ball Vereniging (TBBVN) opgericht. Het belang van de vereniging is vooral het landelijk promoten van Taiji Bailong Ball (TBB) en het stimuleren en ontwikkelen van speelmogelijkheden en activiteiten op het gebied van TBB. Hierbij staat het speelplezier voor de leden bovenaan.

De vereniging heeft zich daarom aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond. De NCS heeft als doel het ontwikkelen, vernieuwen en uitvoeren van een recreatieve sport- en bewegingscultuur. Zij bevordert sport voor iedereen (ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, cultuur, leeftijd en validiteit). Sporters ervaren vrijheid, zingeving of vorming in hun sport.

Op 18 december is het logo gepresenteerd aan de leden door grafisch ontwerper Carla Meijer.

Bezoek ook de website van de vereniging…>>>