woensdag, 18. juli 2012

4de TBB Festival en Europese Open Kampioenschappen 2012 in Hamburg

em2012_logo We zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat de 4de Open Europese Kampioenschappen zullen plaatsvinden in Hamburg (Duitsland) op 20 & 21 oktober 2012, in de Sportshall Tegelsbarg – Müssenredder, Hamburg-Poppenbüttel).

Het doet ons genoegen u uit te nodigen voor deelname aan dit 4de Europese  TBB Festival. Een belangrijk onderdeel van het festival zijn de Open Europese Kampioenschappen in verschillende disciplines. Iedereen die TBB speelt kan hieraan deelnemen.

Aanvullend hierop is er uitgebreid de mogelijkheid om deel te nemen aan korte workshops of om gewoon gezellig TBB te spelen met elkaar. Vooraan staat dat het festival bedoeld is als een gelegenheid om (nieuwe) TBB vrienden te ontmoeten vanuit heel Europa, de oude bekenden weer te zien, ideeën uit te wisselen en wellicht je repertoire aan technieken te kunnen verbeteren of uit te breiden. Kortom, het plezier van het TBB spelen met elkaar te kunnen delen! Natuurlijk worden de titels en prijzen toegekend aan de winnaars van de verschillende disciplines van de kampioenschappen.

Alle details zijn terug te vinden in de folder. Bij vragen of suggesties, schroom niet om contact met ons op te nemen. We zien er naar uit om jullie te kunnen verwelkomen in Hamburg.

Klik hier voor het deelnameformulier en verdere details: PDF-download