woensdag, 15. februari 2012

Nieuwe TBB-Instructeur: Jonn van Schoot

Een nieuwe Taiji Bailong Ball instructeur (niveau B)is gecertificeerd. Met Jonn van Schoot zijn er nu twee TBB-instructeurs in Nederland. Jonn van Schoot is in de eerste Europese groep mensen geweest, die deelgenomen hebben aan een TBB opleiding tot  gecertificeerde Taiji Bailong Ball trainer (niveau c). De opleiding tot TBB trainer werd geleid door Prof. Bai Rong (de uitvinder en meester (niveau A) in Taiji Bailong Ball) in samenwerking met Xiaofei Sui.  Jonn van Schoot is de Taiji Bailong Ball pioneer in  Nederland. Door zijn inzet voor Taiji Bailong Ball in Nederland en ook daar buiten en  het vervullen van de eisen tot TBB-instructeur is hij voor het eindexamen eind Oktober 2011 geslaagd.De vereisten om instructeur te worden zijn:

  • Tenminste 2 jaar van ervaring als  TBB-Trainer en deelname aan de jaarlijkse TBB-trainer supervisie.
  • Tenminste 500 uur Taiji Bailong Ball hebben gegeven.
  • De vaardigheid jezelf te controleren en corrigeren tijdens het TBB spel
  • Het assisteren in een volledige 80 uur durende TBB-Trainer Cursus
  • Organisatorische en didactische vaardigheden. En de vaardigheden tot het invoelen wat nodig is en het samenwerken in groepsverband.
  • Complete theoretische TBB-kennis.

De uitvinder en oprichter van Taiji Bailong Ball, Prof. Bai Rong besloot Jonn van Schoot zijn certificaat als TBB-Instructeur te overhandigen na zijn examen voor zijn behalen van zijn goede eindresultaat. Voornamelijk was hij tevreden met zijn vaardigheid met beide handen te kunnen spelen. Vanaf nu is de weg open voor Jonn van Schoot om officiële TBB-Trainer cursus aan te bieden in de naam van de TBBA e.v. Zijn certificaat werd februari 2012 uitgereikt.

We feliciteren Jonn van Schoot met het behalen van zijn TBB-instructeurs certificaat.

Meer informatie over de nieuwe instructeur, www.levensverzorging.nl