dinsdag, 31. augustus 2010

terugblik: PRO-PLAYER en Traineropleiding 2010

De PRO-PLAYER-TRAINERSopleiding 2010 onder leiding van Fritjof Nelting (Instructeur), Maya Lentze (Instructeur i.o.) en Xiaofei Sui (Instructeur) heeft 5 nieuwe trainers voortgebracht. Ze hebben allen goed tot zeer goed het afsluitende examen afgelegd.

Het zijn:

 • Andreas Säuberlich (Baden-Württemberg)
 • Frank Ament (Hamburg)
 • Frederik Nelting (USA, New York)
 • Juan Martinez Moreno (Spanien, Andalusien)
 • Thomas Lindemann (Berlin)

Tot de deelnemers van het tweede blok behoorden ook Nina Nelting en Frederic von Schledorn, die binnen afzienbare tijd ook het trainers-examen hopen af te leggen. Traditiegetrouw biedt de tweede week van de opleiding de mogelijkheid voor de huidige gecertificeerde trainers om hun supervisie te volgen. Hiervoor waren aanwezig:

 • Edeltraud Richter
 • Wolfgang Richter
 • Sören Philipzik
 • Volker Hoffmann
 • Udo Steilner
 • Eduardo Elias
 • Frank Sommerfeld