woensdag, 12. mei 2010

Koninklijke familie geniet van TBB

Op 30 april wordt in Nederland uitbundig Koninginnedag gevierd door de koninklijke familie samen met de burgers. Ieder jaar valt de keuze op twee plaatsen in Nederland, waaronder dit keer Middelburg. En eindelijk was het zover! Na twee maanden extra oefenen mocht de Tai Chi Racket Club Zeeland hun demonstratie tonen aan Koningin Beatrix en haar familie. In Middelburg waren tevens 30.000 toeschouwers getuige van een dynamische en vooral vrolijke demo. Daarnaast keken ook 2,5 miljoen mensen mee naar de Live-uitzending op tv. De koningin genoot ervan en prins Constantijn en zijn vrouw Laurentien hebben zich eraan gewaagd het daadwerkelijk uit te proberen.

Wij danken de gemeente Middelburg voor de uitnodiging en de NOS (landelijke TV omroep) voor de mooie beelden die ze van ons hebben gemaakt.