dinsdag, 30. maart 2010

TBB in De Nationale Sportweek 2010

Ook dit jaar is het weer mogelijk om kennis te maken met Taiji Bailong Ball tijdens de Nationale Sportweek 2010.

TBB tijdens de Nationale Sportweek 2010

In 2003 werd de Stichting Nationale Sportweek opgericht met als doel er iedereen bewust van te maken dat sporten niet alleen heel gezond is, maar ook heel plezierig is. Nu zeven jaar later, is de Nationale Sport Week nog steeds een van de belangrijkste pijlers van de Stichting Nationale Sport Platform, inmiddels de nieuwe naam van de Stichting Nationale Sport Week.

De Nationale Sportweek 2010 start op 17 april met een landelijke openingsdag in Arnhem.

Taiji Bailong Ball is alweer voor het derde jaar een activiteit in Zeeland tijdens de Nationale Sportweek 2010 (17-24 april).

Iedereen kan kennismaken met de ‘magie’ van deze dynamische Chinese racketsport die gericht is op harmonie in lichaam en geest. Er worden demonstraties gegeven en er worden films getoond. Uiteraard kan er ook gespeeld worden!

De activiteit is GRATIS te bezoeken op 21 april 2010, vanaf 19.30 uur.

Plaats activiteit: gymzaal Westmede 75, Middelburg